Er bedriften på jakt etter en helt ny møteopplevelse?

Vi skreddersyr et unikt opphold for deg og din bedrift.
Kombinasjonen med jobb og rå natur garanterer en annerledes opplevelse!

Bedrift
Møtet med nye omgivelser er ofte en svært effektiv igangsetter for nye tanker og kreative løsninger. Vi tilbyr moderne møtefasiliteter og sesongens beste matopplevelse i en helt spesiell, historisk atmosfære. Senkede skuldre og høy kosefaktor. Skjem bort dine ansatte i noen dager. Hotellet kan dere ha helt for dere selv!
Fasiliteter
16 rom – 33 senger
Moderne møteromsfasiliteter
Ruslemøter i naturen
Spisesal fra 1860
Badstue
Bålplass i hagen


Ring oss på: +47 71 22 17 00

kontakt oss

SOM BEDRIFT HOS HOTEL AAK KAN DU VELGE MELLOM BLANT ANNET:

Morgenkaffe

En liten spasertur ned til elva hvor bålkaffe venter. Frisk luft klarner tankene og gir deilig start på dagen. Tilbake på hotellet venter den fantastiske frokosten. Nå smaker den enda bedre!

Guidet el-sykkeltur

Opp Trollstigen! Elektrisk glede og lekende lett. » Jeg har reist ganske mye. Og opplevd mye moro. Men denne sykkelturen ble en av mine aller morsomste reiser – noensinne. Det sier ikke så rent lite…» Odd Roald Lange, The Travel Inspector.

Aak Challenge

71 grader nord inspirerte lagkonkurranser! … «Det var gode aktiviteter som fikk frem latter og konkurranseinstinkt, og som passer for alle. Anbefales!» Marcus Brevik, daglig leder Arvid Gjerde AS

Egne aktiviteter

Vi arrangerer andre aktiviteter i tillegg til de som er nevnt her. Sjekk ut vår aktivitetside! Har du spesielle ønsker, si fra. Vi skreddersyr.  Send en mail


train22

NSB samarbeid

Opplevelsen kan starte på toget! En miljøvennlig reise som skaper nye muligheter. Det blir null reisevei siden reiseveien kan brukes til mingling eller møte. Dere kan få en egen kupe og NSB ansatte følger dere godt opp. Raumabanen er en av Norges aller vakreste togreiser og en opplevelse i seg selv!

hotelaakBedrift