Ett hotell – fire sesonger

Vi lever og ånder for det årstidene har å tilby – både av mat, aktiviteter, vær og vind.


Priser

Mandag – Søndag
Per natt, m/frokost
Rompris  kr 1600,-


Book her

Barn 
Per natt, m/frokost
0-4 år (barneseng) kr 150,-
Barn 5-12 år kr 430,-
Ekstra seng kr 550,-

Måltider
Selvpåsmurt nistepakke
m/ påfyll på termos 90,-
2 retters middag 430,-
3 retters middag 595,-
4 retters middag 695,-


Vi tilbyr

Med sin historie har hotellet en helt spesiell atmosfære. Hjemmekos og intimitet gir en følelse av fred og stillhet. Her kan du senke skuldrene. Hotel Aak, med sin nydelige mat, mektige naturopplevelser og prikkfrie vertskap gir deg en opplevelse du vil huske!  Ta med vennegjengen, din elskede, familien eller bedriften og sett av dager til eventyr – enten du skal på tur i fjellet, se på fjellet eller bare være i godt selskap.

Den unike matopplevelsen

Stadig vekk får vi høre «jeg har aldri vært borti lignende». Det er moro! Maten er kortreist, hjemmelaget og bygger på nordiske trender. Ren, enkel og sesongbasert. Rustikk gourmet i rikelige porsjoner! Maten nytes rundt langbordet eller ute på bål i det fri. Hotellet har alle skjenkerettigheter. Ps. Variert utvalg av norsk øl!

Fasiliteter

Hotellet med sine 33 senger (16 rom) har tatt vare på historien, men kan også tilby nytt tilbygg med moderne soverom. De 3 rommene i gamledelen har nydelige trevegger i deilige farger og fantastisk utsikt mot fjella. To av rommene deler bad. I nydelen har rommene en enklere innredning og bad på rommet.

Badstue, bagasjeoppbevaring, tørkerom, bålplass i hagen, gratis parkering, internettilgang i fellesareal og rom, felles TV-krok, peisestue, spisesal, 2 handikapvennlige rom og møterom med moderne møteromsfasiliteter.

Turinteressert og erfarent vertskap

Alle våre kolleger ønsker at du skal få oppleve Romsdalsnaturen høyt eller lavt eller begge deler.
Spør gjerne om du trenger tips til tur eller har lyst til å ha med en kjentkvinne eller mann på tur!

Hotel Aak – ved E136 og foten av Romsdalsfjella

Hotellet ligger langs E39 i landlige omgivelser, der vakre Rauma elv slynger seg mellom stupbratte fjellsider ned til like vakre Romsdalsfjorden.

Agnete RønningHotel Aak