Lørdag med Bergtatt, Moon Valley og Glæder

Book Now! Inquire Booking

From NOK 185

Velkommen til en kveld med skifilm og foredrag lørdag 2. november på Hotel Aak!

Lørdag har vi et stjernespekket program med storfint besøk. Lisen Strøm, Marit Rolvsjord og Ida Gunleiksrud presenterer kortfilmen BERGTATT. Her er det mye fin skikjøring, blant annet fra Romsdalen.

Nikolai Schirmer og Asbjørn Eggebø Næss og skal vise MOON VALLEY og snakke litt rundt filmen. Moon Valley er filmet i Måndalen, en plass som ligger vårt hjerte nært.

Ranglefant Film kommer nok en gang til Hotel Aak for å vise frem årets prosjekt GLÆDER. Foran kamera finner du hovedrollen Petter Westgaard, hvor han har med seg gjester som blant annet Sol Idland og Ida Elisabeth Nilsen. Bak kamera har de Matias Myklebust og fotograf Kyrre Buxrud, hvor alle kommer hit denne helgen!


Selve arrangementet er gratis, men vi har kun 60 plasser. Du kan forhåndsbestille billett inkludert middag til kr 185. Denne lørdagen vil vi servere en deilig hjemmelaget burger (både veggis og med kjøtt), så kom og spis, og heng ut før filmen begynner!

Middag må forhåndsbestilles innen torsdag 31. oktober kl 18:00.


Velkommen til en innholdsrik kveld med deilig mat og god semning!


Mer om filmene:

BERGTATT er en kortfilm laget av Marit Rolvsjord, Ida Gunleiksrud og Lisen Strøm hvor mye er filmet i Romsdalen. Fra Norsk Fjellfilmfestival:
"Norske folkeeventyr forteller om mennesker som blir lokket inn i fjellet av underjordiske vesener; tusser, hulder og troll. De ble bergtatt av fjellet og fortyllet til å glemme omverdenen. Som skikjører i fjellet kan man kjenne igjen denne følelse - fjellet lokker og man glemmer tid og rom. Man blir bergtatt gjennom en fascinasjon av fjellene og spenningen, rushet og gleden av å kjøre ned en fjellside.

Filmen Bergtatt tar deg med på 9 minutter av skieventyrene til trioen: Marit, Lisen og Ida. Alle tre har kjørt ski lenger enn de kan huske og har i senere år hevdet seg i frikjøringskonkurranser både i Norge og i Europa. Vinteren 2019 satte trioen av to hele måneder til å kjøre på ski sammen og fange opp disse øyeblikkene på film. En kontrastfylt vinter, med varmerekorder og dramatikk i fjellet førte til at både tålmodigheten og psyken ble satt på rpøve. Med fjellene i Sogndal og Romsdalen som kulisser, kan vi garantere rå skikjøring i storslagne omgivelser."

Trailer: http://www.fftv.no/bergtatt-trailer-friflytmp4

MOON VALLEY er en kortfilm laget av Nikolai Schirmer og Asbjørn Eggebø Næss. Fra Fri Flyt:
"– Moon Valley viser bakgården til Asbjørn Eggebø Næss, i hans nye hjem-region, helt nord på Vestlandet. Der fjellene møter sjøen, og man blir bedømt etter hvor mange fjell man har besteget, forklarer Nikolai Schirmer poetisk filmens handling.

«Moon Valley» er duoens nyeste filmprosjekt, og skal vises gjennom høsten før den kommer på nett. I filmen er, i tillegg til Eggebø Næss og Schrimer, også Mattias Fredriksson, Trygg Lindkjølen, Ivar Løvik og Tim Myers med. Moon Valley er forøvrig engelskoversettelsen av Måndalen i Romsdalen."

Trailer: http://www.fftv.no/moon-valley-teaser

GLÆDER av Ranglefant Film 
Glæder er en serie i fire deler. På Hotel Aak får du en eksklusiv førpremiere av hele serien. Gjennom miniserien Glæder blir vi med Petter Westgaard på eventyr i norsk natur på Sunnmøre og i Narvik. Petter vil ikke bare oppleve god skikjøring, men ønsker også å finne ut hvordan han kan leve av og for skikjøringen.

Trailer: kommer!

From NOK 185

Book Now! Inquire Booking

4 km fra Åndalsnes sentrum mot Dombås.

Highlights

Bergtatt, Moon Valley og Glæder på Hotel Aak