Bookingansvarlig

Heltid. Fast stilling.

Søknadsfrist: 24. mars.

Hvem er vi?
Hotel Aak, Norges første turisthotell på landet. Det var her fjellsportspionerene hadde sin base på slutten av 1800-tallet. I dag jobber vi for å ivareta det behagelige, landlige og hjemmekjære. Her skal du få koble av og kjenne den lune Aak-følelsen. Luksus hos oss er det ekte, det enkle, det jordnære. Gjestene tas med rundt i fjella. Friske fjellfolk verter opp. Reise mindre og opplev mer, sier vi. Turfolket besøker oss i helger, bedrifter på hverdager.

Hva går jobben ut på?
Du er bookingansvarlig. Ditt ansvar er å selge inn RÅ opplevelser til våre gjester hele året. Skreddersy drømmepakken som klissete sagt er medisin for sjelen og fyller livskvalitetskvoten. Yte, nyte – inne og ute. Inspirasjon, mestring og læring. Å være vertskap er også en del av jobben. Du følger opp og ser til at gjestene har det bra underveis. Du er med i serveringen slik at du kjenner produktet og stemningen på kroppen. Sist, men ikke minst: sikre god kommunikasjonsflyt - vaktplan, detaljer landes, beskjeder blir gitt til rett person og til tid. Når alt er på stell, blir gevinsten trivsel på jobb og gjesten opplever prikkfri bevertning.  

Hva kan vi tilby?
På Aak kan du være deg selv, si hva du tenker. Aak utvikler seg sammen med tilbakemeldinger fra gjester og ansatte. Siden hotellet er lite (16 rom), får du innblikk i alle sider av driften. Veien er kort fra ide til tiltak. Aldri er en dag lik og stadig blir det endringer. Trykket er størst på sommerhalvåret og helger på vinter. Dermed kan du i perioder jobbe mer, andre mindre. På Aak er vi fleksible og utnytter vi dagene: luftetur på finværsdag, hjemmekontor om det passer best. Arbeidsdagene veksler mellom dag, kveld og helg. (Mer kveld og helg i roligere perioder). Det supre med de to sistnevnte er, er at du får pudderen for deg selv på hverdagene! Hotel Aak er Miljøsertifisert. Vi jakter stadig etter nye måter å minske fotavtrykket. Nå har du kanskje skjønt det: her kan du påvirke også.  

Synes du det er gøy med planlegging og detaljer? Telefon og mail? Innsalg og mersalg? Folk og stemning?

Jeg er supergira på å prate med deg som er nysgjerrig! Send en melding under her eller ring meg på 918 199 81.

 

Eventyrlig hilsen Kristine, vertinna på huset.

Søk på stillingen

Søk på stillingen med gjennom å legge inn en fritekst. Du kan også sende oss en søknad gjennom e-post.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.