Kjøkkenhjelper

Sesong, sommer

Søkandsfrist: fortløpende

Hvem er vi?
Hotel Aak, Norges første turisthotell på landet. Det var her fjellsportspionerene hadde sin base på slutten av 1800-tallet. I dag jobber vi for å ivareta det behagelige, landlige og hjemmekjære. Her skal du få koble av og kjenne den lune Aak-følelsen. Luksus hos oss er det ekte, det enkle, det jordnære. Gjestene tas med rundt i fjella. Friske fjellfolk verter opp. Reise mindre og opplev mer, sier vi. Turfolket besøker oss i helger, bedrifter på hverdager.

Hva går jobben ut på?
Aak trenger kjøkkenhjelper i vår restaurant. Vi lager unike matopplevelser med lokale ingredienser og råvarer. Vi vil vise og lære deg alle de grunnleggende prosedyrene og ferdighetene som trengs for å utføre de daglige kjøkkenrutinene. Du hjelper kokkene med å forberede og servere måltider: vaske, kutte, skrelle og kutte ingredienser, samt legge opp på asjetter. Mellom slaga tas oppvasken og du sørger for et ryddig og rent kjøkken. Her og der stikker du også hodet utenfor kjøkkenet når mat serveres til gjestene eller det skal ryddes i restaurant og fellesarealer. Ingen forhåndskunnskap er nødvendig, men vi digger om du er glad i folk, liker orden og er skikkelig matinteressert (matmoms).

Hva kan vi tilby?


På Aak kan du være deg selv, si hva du tenker. Aak utvikler seg sammen med tilbakemeldinger fra gjester og ansatte. Siden hotellet er lite (16 rom), får du innblikk i alle sider av driften. Veien er kort fra ide til tiltak. Aldri er en dag lik og stadig blir det endringer. Her blir du en del av Aak familien. Du får lære av dyktige kokker og jobbe i et dynamisk og motivert team. Du får innblikk i fine dining der råvaren er i fokus. Det fine med å jobbe kveld er at det er masse tid til tur på dagtid sammen med andreturgira kollegaer. Hotel Aak er Miljøsertifisert. Vi jakter stadig etter nye måter å minske fotavtrykket. Nå har du kanskje skjønt det: her kan du påvirke også.  

Vi er supergira på å prate med deg som er nysgjerrig! Send en melding under her eller ring våre kjære kokk Chris, 91633763.

Søk på stillingen

Søk på stillingen med gjennom å legge inn en fritekst. Du kan også sende oss en søknad gjennom e-post.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.