Servitør og vertskap

Er du vår nye kollega?

Er du kvalitetsbevisst og liker et høyt tempo på jobb? Bli med oss å utvikle Hotel Aak videre og nyt et mekka av fjell og friluftsmuligheter i samme slengen.

Vi er opptatt av at gjestene våre skal få en helt spesiell opplevelse hjemme hos oss. Nøkkelen er personlig service og oppfølging, og en deilig avslappet stemning. På Hotel Aak har vi tre primære behov vi lever etter; sove, spise og gå på tur!

Arbeidsdagene er varierte og du vil få være med å prege besøket til gjestene våre i stor grad. Du får presentere mat, drikke og ikke minst; historien vår. I tillegg vil stillingen innebæreresepsjonsarbeid, enkel mattilberedning, rydding og lette vaktmesteroppgaver. Vi tilbyr et unikt arbeidsmiljø, spennende utfordringer og verdifull utvikling.

Personlige egenskaper
• Imøtekommende
• Utadvendt
• Stort pågangsmot
• Selvstendig
• Effektiv
• Strukturert

Er du interessert i vin og øl, så er det et kjempepluss! Det samme er bakgrunn fra servitørfaget. I tillegg blir vi veldig glade om du ser for deg å bli i Romsdalen en god stund. Gjerne et år, eller lengre om du trives med oss – og vi trives med deg. Du må ha fylt 20 år.

Det er gull å være en lengre periode, oppleve sesongene og folka som bor her.

Har du spørsmål og/eller vil sende inn en søknad? Ta kontakt med Charlotte på charlotte@hotelaak.no eller ringt 71 22 17 00.  

Søknadsfrist: 
ingen. Vi ansetter fortløpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Søk på stillingen

Søk på stillingen med gjennom å legge inn en fritekst. Du kan også sende oss en søknad gjennom e-post.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.