Gourmet middag

Forespørsel
Velkommen til bords.

På Hotel Aak serverer vi nydelige middager rundt langbordet. Bestselgeren er vår tre retters meny av rustikk gourmet inspirert av nordiske trender og sesong. Tre retters middag serveres til fast tidspunkt kl 19:30. Ved spesielle anledninger har vi også både 4 og 5 retters menyer, pluss vår årlige viltaften med opptil 12 retter. 

 

Kjekt å vite: mellom 15.juni - 15. september serveres middag hver dag. Utenom høysesong serverer vi middag hver helg og nesten hver dag.
Pga Covid-19 restriksjoner har vi plass til færre gjester på middag. De som bor på hotellet har derav første prioritet til å få plass på middagen kl 19.30. Dersom du ønsker middag og ikke bor på hotellet, kan du sende oss en forespørsel. Vi setter opp ekstra bordsetting dersom det er nødvendig og vi har kapasitet på bemanning. 

Du er alltid velkommen til å bestille bord eller sende en forespørsel når vi ikke har faste åpningstider. Er dere en gruppe som ønsker middag, finner vi stort sett plass til dere.

Selskap
Vi har også et nytt selskapslokale dersom dere ønsker eget rom til selskap eller andre begivenheter. Ta kontakt dersom dere ønsker privat selskap.

Tre retters meny koster 650,- NOK per person. Drikke kommer i tillegg.

VIKTIG!
Dersom du eller noen i ditt selskap har allergier vi må ta hensyn til, må vi få vite dette i god tid på forhånd. Da kan kokkene tilberede et godt alternativ.

Forespørsel

Hotel Aak ligger 4 km oppover Romsdalen fra sentrum, langs Rauma elv og ved Europaveg 136.

Høydepunkt

  • Dagens tre retters middag
  • Rustikk gourmet inspirert av nordiske trender og sesong

Reiserute

  1. Åndalsnes (NO)