Tre retters middag

Bestill nå! Forespørsel

Fra NOK 650

Velkommen til bords.

På Hotel Aak serverer vi nydelig middag rundt langbordet hver dag. Velg mellom to eller tre retter. Rustikk gourmet inspirert av nordiske trender og sesong. Tre retters middag serveres til fast tidspunkt kl 19:30.  

 

Kjekt å vite: mellom 15.juni - 15. september serveres middag hver dag. Utenom høysesong serverer vi middag hver helg og nesten hver dag.
Pga Covid-19 restriksjoner har vi plass til færre gjester på middag. De som bor på hotellet har første prioritet til å få plass på middagen kl 19.30. Dersom du ønsker middag og ikke bor på hotellet, kan du sende oss en forespørsel. Vi setter opp ekstra bordsetting dersom det er nødvendig og vi har kapasitet på bemanning. 

Du er alltid velkommen til å bestille bord eller sende en forespørsel når vi ikke har faste åpningstider. Er dere en gruppe som ønsker middag, finner vi stort sett plass til dere.

Selskap
Vi har også et nytt selskapslokale dersom dere ønsker eget rom til selskap eller andre begivenheter. Ta kontakt dersom dere ønsker privat selskap.

VIKTIG!
Dersom du eller noen i ditt selskap har allergier vi må ta hensyn til, må vi få vite dette i god tid på forhånd. Da kan kokkene tilberede et godt alternativ.

Fra NOK 650

Bestill nå! Forespørsel

Hotel Aak ligger 4 km oppover Romsdalen fra sentrum, langs Rauma elv og ved Europaveg 136.

Høydepunkt

  • Dagens tre retters middag
  • Rustikk gourmet inspirert av nordiske trender og sesong

Reiserute

  1. Åndalsnes (NO)