Topptur i Romsdalen med guide

Forespørsel
Ønsker du en skiguide som tar deg rett til den beste snøen og de flotteste nedkjøringene?

Vi tar deg med på tur til Romsdalens fine perler. Våre guider er erfarne skikjørere som kjenner Romsdalsfjella godt. I tillegg har de faglig bakgrunn innen for alpin skiferdsel og en lidenskap for å alltid finne den fineste og tryggeste snøen. De vil planlegge turer sammen med deg for å finne en tur som passer gruppa og for å gi deg innblikk i hvordan vi tenker når vi velger tur. Gruppene er på opptil seks personer per guide, og vi planlegger turer etter gruppens ferdighetsnivå.  

Romsdalen er i verdensklasse når det gjelder toppturmuligheter på ski. Området består av mange sidedaler og fjelldaler, der det ofte er store forskjeller innenfor værsystemet. Kjenner du dette godt, er det lett å finne god snø. Alle fjelldalene gjør at vi ofte kommer oss fort opp på fjellet på fine dager og at vi kan finne fin skogskjøring når det er dårlig sikt og mye vær. Noen steder kan vi kjøre ski helt ned til fjorden på fine dager. Magisk!
Forespørsel

Oppmøte på Hotel Aak. Tidspunkt avtales med hver enkelt gruppe og guide.

Høydepunkt

Guest reviews

Herlig opplevelse! 

Tre dager, med bra skikjøring og gode guider på hotel Aak. Serviceinnstilte ansatte, hjemmekoselig preg. Veldig bra utgangspunkt for toppturer, med gode fasiliteter som tørkerom etc. Ypperlig mat, veldig godt med litt småsnacks etter en dag på ski.

(Mars 2019)


Vil komme tilbake hit

Veldig bra hotell! Fantastisk mat - både frokost og middag. Nydelig nybakt brød til frokost. Sannsynligvis den beste maten jeg har fått på hotell i Norge. Flotte rom, bra oppvartning og kunnskapsrike og hyggelige skiguider.
(April 2018)Härlig skidsemester under påskhelgen

"Värdparet och personalen är omtänksamma och mycket trevliga vilket gör det enkelt att trivas på Aak. Vi gick en guidad topptur med Odd-Erik som var perfekt, han höll ett bra tempo så att alla i gruppen hängde med, han berättade om hur han tänkte så att vi lärde oss mycket och han hittade fantastiska skidnedfarter så vi fick en unik upplevelse. Hit åker vi gärna igen!

(April 2017)

See more reviews.

Reiserute

  1. Åndalsnes (NO)
  2. Åndalsnes (NO)
  3. Åndalsnes (NO)
  4. Åndalsnes (NO)
  5. Åndalsnes (NO)
  6. Åndalsnes (NO)