Drømmehelg i Romsdalen

Forespørsel

En lang helg med drømmer.


Har du lyst til å virkelig oppleve hva fjellene i Romsdalen kan tilby? Med Hotel Aaks “Drømmehelg i Romsdalsfjella” kan du etterlate hverdagsstress og kun fokusere på våre fantastiske omgivelser, sette den perfekte puddersvingen og nyte våre kokkers hjemmelagde middager av internasjonal standard.

Vår drømmehelg inkluderer alt du trenger for å få en komplett langhelg i Romsdalsfjella. Fra det øyeblikket du går ut togstasjonen i Åndalsnes, vil våre guider og personale ta hånd om deg med førsteklasses personlig service. Dette er en helg hvor du skal slippe å tenke, kun nyte.

Våre guider vil i tre dager planlegge turer for å finne den beste og tryggeste snøen, etter forholdene. Gruppene er på opptil seks personer per guide, og guidene planlegger turer etter gruppens ferdighetsnivå. Etter turene lader dere batteriene på hotellet med afterski-snack, badstue og treretters middag.

 

Utstyrsleie 

Vi leier ut toppturutstyr og skredutstyrs-pakker. 
Skipakke = toppturski m/dynafit binding og feller, skistøvler og staver. 
Kr 600,- pr dag. Se mer detaljer her.
Skredpakke = sender/mottaker, spade og søkestang.
Kr 300,- pr dag. Se mer detaljer her.

PS: Dette er forslag på en pakke fra oss. Om du har andre ønsker om antall døgn/innhold kan du ta kontakt med oss på e-postbooking@hotelaak.no  


Velkommen hjem.
 

Forespørsel

Høydepunkt

Dette får du:
  • Tre dager på topptur med guide.
  • Tre døgn på Hotel Aak med alle måltider.
  • Transport t/r togstasjon og t/r skiturene.
  • Badstue etter lange turer i fjellet.
  • Skistall

Stikkord mat: Nydelig frokost med nistepakker, varm kveldsmat, digg afterski-snacks og enda bedre tre-retters middag.

*Åpen påmelding, som betyr at du kan havne i en gruppe med andre folk. Dersom dere ønsker egen privat guide, ta kontakt med oss direkte.

Reiserute

  1. Åndalsnes (NO)