Vinsmaking og foredrag på Tuen vingård

Forespørsel

Besøk verdens nordligste vingård! Vingården Tuen tilbyr en guida tur gjennom 11 vinkjellere, med vinsmaking og innsikt i hvordan prosessen fra høsting til ferdig vin foregår. Tuen er verdens nordligste vingård, og den eneste av sin sort i Norge. Vinen produseres med håndplukka bær, frukt og plantesaft høstet fra Johans egen hage eller naturen i Romsdalen. Råstoffet blir varsomt prosessert, noe som gir hver vin en ulik karakter.

Aktivitet: Besøk lokal vingård, foredrag og vinsmaking

Varighet: 2,5 timer (inkl. transport)

Tidspunkt: kl 16.30

Antall smaksprøver: 10

Gruppestørrelse: 2-16
Alder: 18 års aldersgrense

2-8 personer kan gis omvisning i alle 15 kjellerrommene inkl. produksjonslokalene, foredrag og smaksprøver.

9-16 personer får omvisning, foredrag og smaksprøver i de største kjellerrommene.

 

Dette er en perfekt start på en helaften om du kombinerer med middag på Hotel Aak etterpå. Vinbonde Johan Setnes kan også presentere vin for større grupper, men da på Hotel Aak. Spør oss om gruppepris.

Kjøpe vin:

Det er også mulighet for gårdssalg av vinflasker, men da bare fra varianter smakte under  dagen/kveldens smaksprøver. Dette er et eksklusivt tilbud, kun for Johan’s gjester. Salgstid: Hverdager til kl 20:00, dager før søn- og helligdager til kl. 18:00.

Inkludert:

  • Gårdsbesøk med omvisning, foredrag og smaksprøver.

  • Transport fra Hotel Aak til vingård og tilbake til hotellet etterpå.

Forespørsel
Vi møtes i resepsjonen på Hotel Aak. Møt opp i god tid før avreise. Vi organiserer transport fra hotellet og tilbake etter vinsmakingen.

 

Høydepunkt

Besøk verdens nordligste vingård!


Smak 10 forskjellige viner, laget av lokaldyrket og ville planter fra Romsdalen.
Konkurranse hvor man i forbindelse med smaksprøvene tipper hvilke bær/frukt de enkelte vinene er laget av og med kåring av dagens/kveldens vinner.