Mens vi venter på vinter

Bestill nå! Forespørsel

Fra NOK 1'890

VINTERKICK-OFF: Det går mot kaldere tider, og vi gleder oss til vinter. Denne helgen har vi gleden av å invitere til både filmvisning og foredrag, digg mat og drikke. Rett og slett god stemning på Hotel Aak!

Her kan du bestille hele helgen med overnatting fredag-søndag, frokoster, middager og inngang på begge arrangementene. Se egen påmelding for kun billett og middag til fredag og lørdag.

Fredag vil vi servere en digg middag ved ankomst. Etter middag vil Nikolai Schirmer holde foredrag om miljø og skikjøring, hvor han også viser filmen Endless Winter 3 (som akkurat er ferdig klippet). Resten av kvelden koser vi oss i peisestua med noe godt i glasset.

Lørdag har vi et stjernespekket program med storfint besøk. Lisen Strøm, Marit Rolvsjord og Ida Gunleiksrud presenterer kortfilmen BERGTATT. Her er det mye fin skikjøring, blant annet fra Romsdalen.

Nikolai Schirmer og Asbjørn Eggebø Næss og skal vise MOON VALLEY og snakke litt rundt filmen. Moon Valley er filmet i Måndalen, en plass som ligger vårt hjerte nært.

Ranglefant Film kommer nok en gang til Hotel Aak for å vise frem årets prosjekt GLÆDER. Foran kamera finner du hovedrollen Petter Westgaard, hvor han har med seg gjester som blant annet Sol Idland og Ida Elisabeth Nilsen. Bak kamera har de Matias Myklebust og fotograf Kyrre Buxrud, hvor alle kommer hit denne helgen!


PRIS
Prisen inkluderer overnatting, middag begge dager, frokoster og billett til arrangement fredag og lørdag.

Fra NOK 1'890

Bestill nå! Forespørsel

4 km fra Åndalsnes sentrum mot Dombås.

Høydepunkt

FREDAG
Film & foredrag med Nicholai Schirmer

LØRDAG
BERGTATT presentert av Lisen Strøm, Marit Rolvsjord og Ida Gunleiksrud  
MOON VALLEY presentert av Asbjørn Eggebø Næss og Nicholai Schirmer
GLÆDER presentert av Petter Westgaard og Matias Myklebust, sammen med Kyrre Buxrud, Ida Elisabeth Nilsen og Sol Idland.

 

Reiserute

  1. Molde
  2. Åndalsnes
  3. Ålesund
  4. Åndalsnes
  5. Dombås