Den perfekte møteplass!

Ønsker du en trygg møteplass for din bedrift?

Vi har egne bedriftspakker og skreddersyr basert på hver enkelt kundes ønsker og behov. Felles for opplevelsen på Hotel Aak er hyggelig betjening,moderne teknisk utstyr, sunn og god snacks under møtet, samt deilig hjemmebakst.

I tillegg blir vi stadig fortalt at vi har en helt unik atmosfære på hotellet, folk føler seg som hjemme hos oss. Det håper vi du vil gjøre også.

Hotel Aak har to ulike møterom, John Venge med orginal kapasitet til ca 15 personer og Arne Randers Heen med orginal kapasitet til ca 30-40 personer.​ Dersom dere ikke er en kohort begrenses disse antallene til 5 og 16 personer under Covid-19 pandemien. Minimum èn meter avstand under møte, frokost, lunsj og middag. 

Pakker & tilbud

StrateSKIsamling

Ta toget til oss og hent inspirasjon i Romsdalsfjella. Tre dager med tema, topptur og trivsel i eventyrlige omgivelser. De beste ideene oppstår ofte utenfor kontorets fire vegger. Gjerne på toppen av et fjell eller i romsdalske skoger. På Hotel Aak får du samlet gjengen uten forstyrrelser. Tankeprosesser settes i gang og ligger i bakhodet mens du er ute på tur.  Lave skuldre, frisk luft og inspirasjon I Romsdalen kan dere roe helt ned og komme tettere sammen både faglig og sosialt. Hotel Aak gir deg optimale rammer for å sette i gang kreative tankeprosesser i din bedrift. Innled samlingen i vårt nye møterom, inspirert av nordisk natur. Ved bruk av møterommet får du tilgang til kaffe, te, isvann, frukt og snacks. Vi vil også servere rykende fersk hjemmebakst i løpet av møtedagen. Aak-familien lever og ånder for gode opplevelser. På møterommet, rundt middagsbordet og ute i naturen. Vi ønsker at ditt team skal oppleve fantastisk natur og mestring i fjellet. Etter tre dager pakkes sekken med naturopplevelser, inspirasjon og forhåpentlig flust av nye idéer. Velkommen hjem. Pris fra kr 5990,- pr person

Den klassiske lunsj til lunsj samlingen

Du er på søken etter et sted som ikke er som alle andre. Her kan gjengen roe ned og komme tettere sammen faglig og sosialt. Hotel Aak gir rammer for en optimal møtesamling.​   Dag 1 2 retters lunsj Faglig samling 3 retters middag Overnatting Dag 2 Frokost med hjemmelaget brød og masse deilig pålegg Faglig samling 2 retters lunsj Avreise Ved bruk av møterom hos oss er det alltid inkludert tilgang til kaffe, te, isvann, frukt og snacks.  Vi vil også servere noe rykende ferskt hjemmebakst til dere i løpet av møtedagen.   Book hele hotellet og dere vil ikke bli forstyrret av andre enn deres egne kollegaer. Hotel Aak-familien lever og ånder for gode opplevelser, i møterommet, rundt middagsbordet eller ute i naturen.  

Møtedag

Ledersamling, styremøte eller workshop? Legg neste samling til Hotel Aak og gi dine ansatte ny inspirasjon. Kaffepausen kan dere ta ute rundt bålet i hagen. Her kan gjengen roe ned og komme tettere sammen faglig og sosialt. Hotel Aak gir rammer for en optimal møtesamling.​   Inkludert i pakken Møtelokaler med teknisk utstyr· Energirike fristelser på møterommet - frukt, grønt, salt, søtt og hjemmebakst. Tilgang til kaffe, te, isvann i møterommet. 2 retters lunsj Hjemmebakst Ved bruk av møterom hos oss er det alltid inkludert tilgang til kaffe, te, isvann, frukt og snacks.  Vi vil også servere noe rykende ferskt hjemmebakst til dere i løpet av møtedagen.    

Drømmesamling

Den klassiske «lunsj til lunsj» med en bonusnatt! Gruppen opplever fantastisk natur og en aktivitet som alle mestrer. Praten pensler ubevisst innom faget på turen.​ Program Dag 1​ 2 retters lunsj​ Faglig samling​ 3 retters middag​ ​ Dag 2​ Frokost. Smør på egen niste og fyll opp termosen​ Guidet Aktivitet: velg mellom tur på Romsdalseggen, El-sykkel + Fjelltur eller andre turer i Romsdalen. Vi gjør også andre aktiviteter på forespørsel. Avslapning i hagen rundt bålet, sauna eller rundt peisen på stua​ 3 retters middag ​ ​ Dag 3​ Frokost​ Faglig samling​ 2 retters lunsj​ Avreise   Ved bruk av møterom hos oss er det alltid inkludert tilgang til kaffe, te, isvann, frukt og snacks.  Vi vil også servere rykende fersk hjemmebakst til dere i løpet av møtedagen.   Book hele hotellet og dere vil ikke bli forstyrret av andre enn deres egne kollegaer. Hotel Aak-familien lever og ånder for gode opplevelser, i møterommet, rundt middagsbordet eller ute i naturen.   Priser fra kr 5340,-

Vinsmaking og foredrag på Tuen vingård

Besøk verdens nordligste vingård! Vingården Tuen tilbyr en guida tur gjennom 11 vinkjellere, med vinsmaking og innsikt i hvordan prosessen fra høsting til ferdig vin foregår. Tuen er verdens nordligste vingård, og den eneste av sin sort i Norge. Vinen produseres med håndplukka bær, frukt og plantesaft høstet fra Johans egen hage eller naturen i Romsdalen. Råstoffet blir varsomt prosessert, noe som gir hver vin en ulik karakter. Aktivitet: Besøk lokal vingård, foredrag og vinsmaking Varighet: 2,5 timer (inkl. transport) Tidspunkt: kl 16.30 Antall smaksprøver: 10 Gruppestørrelse: 2-16 Alder: 18 års aldersgrense 2-8 personer kan gis omvisning i alle 15 kjellerrommene inkl. produksjonslokalene, foredrag og smaksprøver. 9-16 personer får omvisning, foredrag og smaksprøver i de største kjellerrommene.   Dette er en perfekt start på en helaften om du kombinerer med middag på Hotel Aak etterpå. Vinbonde Johan Setnes kan også presentere vin for større grupper, men da på Hotel Aak. Spør oss om gruppepris. Kjøpe vin: Det er også mulighet for gårdssalg av vinflasker, men da bare fra varianter smakte under  dagen/kveldens smaksprøver. Dette er et eksklusivt tilbud, kun for Johan’s gjester. Salgstid: Hverdager til kl 20:00, dager før søn- og helligdager til kl. 18:00. Inkludert: Gårdsbesøk med omvisning, foredrag og smaksprøver. Transport fra Hotel Aak til vingård og tilbake til hotellet etterpå.

Guidet El-sykkeltur opp Trollstigen

Trollstigen er Norges mest besøkte turistvei og strekker seg fra Åndalsnes til Valldal. Med EL-sykkel kommer du enda tettere på den trolske naturen. Bli med oss gjennom de 11 ikoniske hårnålsvingene voktet av Bispen, Kongen og Dronninga.   Om turen: Guiden vil gi dere unik innsikt i lokalhistorien, veiene og fjellene. Med egen guide er dere også trygge i trafikken og kan konsentrere dere om å nyte utsikten fra sykkelsetet. På toppen får dere nyte en velfortjent pause på kaféen og det populære utsiktspunktet. Der ser du hele Trollstigen og Isterdalen. Rik på nye minner cruiser dere ned igjen og tilbake til Aak. Turen passer for de aller fleste og de 30km på EL-sykkel tar 3 - 4 timer. Vi både starter og ender turen her på Aak.   Inkludert i prisen: Guide EL-sykkel Hjelm og tynn vindjakke Pakkeliste: Gode sko Sykkelbriller Varme klær Hansker Lett matpakke og drikke Telefon  

Guidet tur over Romsdalseggen

Drømmer du om å gå Romsdalseggen? Bli med oss inn i et spektakulært fjellandskap og bli guidet trygt gjennom turen som lokker tusenvis til Romsdalen hvert år.   Om turen: Romsdalseggen garanterer majestetisk utsikt og sug i magen. Turen byr på luftige parti med lett klyving gjennom de bratteste passasjene. Derfor passer Romsdalseggen best for viderekomne. Vi regner med å bruke 6 - 8 timer på turen, men dette kommer an på gruppa. Turen er 10,5 km lang og innebærer rundt 1000 høydemeter oppstiging, og 1200 høydemeter nedstigning. Terrenget består i stor grad av sti, steinur og røtter. Den siste nedstigningen tar oss med ned Romsdalstrappa forbi Rampestreken, før vi ender opp i Åndalsnes. Ønsker du å ha med barna over Romsdalseggen? Det er også mulig å velge familieruten som lar hele familien oppleve de dramatiske fjellene. Dette er en tryggere rute, men det er viktig at barna er forberedt på en hel dag på tur. Guiden møter dere på Aak dagen før for å sørge for at alle er så godt forberedt som mulig. Da får du muligheten til å spørre om alt du måtte lure på. Inkludert i prisen: Guide Transport Pakkeliste: Fjellsko Dagstursekk Varme- og vindtette klær Matpakke og vannflaske Telefon  

Finn aktiviteter