BLI EN DEL AV GJENGEN PÅ AAK

Hotel Aak ligger i hjertet av Romsdalen. Her har fjellfolk funnet ro og mot i århundre. Her ventet Carl Hall på været før han besteg Romsdalshorn i 1881. Og her besteg William Cecil Slingsby Store Venjetinden samme uke.​​ Han ville tross alt ha en annen tind enn sin store konkurrent.

Gode samtaler tillot de seg heldigvis likevel, konkurrenter eller ei. Slingsby skriver: “Om kvelden hadde jeg gleden av å møte den danske tindebestiger på Aak, og en lang og svært interessant samtale utspant seg mellom oss.”

Helt siden den gang har Hotel Aak samlet fjellpionerer rundt bordet i Norges eldste turisthotell. Nå leter vi etter dyktige servitører og turglade kolleger som vil være en del av det unike miljøet på Hotel Aak. 

Nå har snøen lagt seg over tindene her i Romsdalen og en hektisk skisesong nærmer seg med stormskritt. Derfor trenger vi flere flinke folk på huset fra februar.

Er du vår nye servitør?
Er du kvalitetsbevisst og liker et høyt tempo på jobb? Bli med oss å utvikle Hotel Aak videre og nyt et mekka av fjell og friluftsmuligheter i samme slengen.

Vi er opptatt av at gjestene våre skal få en helt spesiell opplevelse hjemme hos oss. Nøkkelen er personlig service og oppfølging, og en deilig avslappet stemning. På Hotel Aak har vi tre primære behov vi lever etter; sove, spise og gå på tur!

Arbeidsdagene er varierte, og du vil få være med å prege besøket til gjestene våre i stor grad. Du får presentere mat, drikke og ikke minst; historien vår. I tillegg vil stillingen innebære resepsjonsarbeid, enkel mattilberedning, rydding og lette vaktmesteroppgaver. Vi tilbyr et unikt arbeidsmiljø, spennende utfordringer og verdifull utvikling.


Personlige egenskaper

  • Imøtekommende
  • Utadvendt
  • Stort pågangsmot
  • Selvstendig
  • Effektiv
  • Strukturert


Er du interessert i vin og øl, så er det et kjempepluss! Det samme er bakgrunn fra servitørfaget. I tillegg blir vi veldig glade om du ser for deg å bli i Romsdalen en god stund. Gjerne et år, eller lengre om du trives med oss – og vi trives med deg. Du må ha fylt 20 år.

Har du spørsmål og/eller vil sende inn en søknad? Ta kontakt med Charlotte på charlotte@hotelaak.no eller 71 22 17 00

Søknadsfrist: Snarest.
 
Vi gleder oss til å høre fra deg!