Pakke: Helpensjon Hotel Aak

Velkommen hjem til Hotel Aak. Her kan du ta en pause fra hverdagen og bare nyte omgivelsene, mens vi fikser resten. Denne pakken inkluderer overnatting på Hotel Aak og alle måltider.   Inkludert i pakken: Overnatting på Hotel Aak (min 2 netter)  Tre retters middag på kvelden (drikke ikke inkl.) Digg Afterhike snack Aperitif før middagen Deilig, hjemmelaget frokost Lag deg nistepakke på frokosten, inkludert varm drikke på din termos. Inspirert av de nye miljøvettreglene "Reis mindre, opplev mer" har Hotel Aak nå tatt et bevisst valg for et grønnere reiseliv: du bor minimum to netter hos oss, du får oppleve mer og bidrar til et mindre miljøavtrykk. Finn roen, lad batteriene og opplev Aak-stemningen. Bli med oss på kortreiste Romsdals-eventyr, spis lokal mat og gjør som hjemme: bruk håndkle flere ganger for å spare miljøet.   Maten er kortreist, hjemmelaget og bygget på nordiske trender Frokost Lukten av nystekt, hjemmebakt brød møter deg på morgenkvisten. Vi ønsker at du skal føle deg som hjemme. Derfor serveres alt på bordet. Du får smake på lokalproduserte og økologiske produkter, samt deilig hjemmebakst.  Turglade gjester fyller sengene. Noen vil ut på tur tidlig, andre nyter morgenen på hotellet. Derfor serveres frokosten hver halvtime fra kl. 07.00-10.00. Dagen i forveien spør vi om ønsket tidspunkt for frokost, slik at frokostfjøla er fresh og klar til du skal nyte dagens første måltid. Lunsj De fleste gjestene skal ut på tur, derfor kjører vi den populære lunsjen «nistepakke du kan nyte på fjellet». Smør så mange skiver du vil på frokosten og fyll opp termosen din. Middag Det er bare å glede seg til middag! Kokkene er opptatt av gode smaker og kvalitet. Elsker du rustikk gourmet inspirert av nordiske trender, har du kommet til rett sted. Kokkene er alltid på jakt etter lokale råvarer og sesongen bestemmer hva vi får tak i. Viltkjøtt fra Romsdalske skoger, sjømat fra Romsdalsfjorden, grønnkål fra Åfarnes, salat fra Lesja, jordbær fra Valldal og poteter fra Marstein oppi dalen kan dukke opp på tallerkenen din. Vi er ikke redde for å si at våre kjære kokker lager helt fantastisk god mat! Bare se her hva tidligere gjester skriver. Tips fra vertskapet På Hotel Aak har vi tre primære behov vi lever etter; sove, spise og ut på tur! Fjell- og fjordluft er viktig for at vi skal gi dere den ulitmate Aak-opplevelsen. Bli med våre guider på tur - og totalopplevelsen blir tatt til nye høyder. Middagen rundt langbordet smaker enda bedre og senga fra Wonderland blir enda deiligere, hvis man har opplevd den rå naturen i Romsdalen på nært hold.  

FraNOK 4'630
Bestill nå!

Romantisk Weekend

Ta med din bedre halvdel på en Romantisk Weekend i Romsdalen! Unn dere et avbrekk fra hverdagen med full avslapping, deilig kortreist mat og drikke på historiske Hotel Aak. Her kan dere oppleve Romsdalen høyt og lavt for dere selv, sammen med en guide eller bare nyte en kopp kaffe foran peisen.   Inkludert i pakken: Overnatting 2 døgn Rykende fersk frokost med hjemmebakst og lokale råvarer Selvsmurt nistepakke med påfyll av varm drikke på termos Digg afterhike snack Aperitif før middagen Deilige 3-retters middager hver kveld Sprudlevin på rommet v/ankomst + en liten overaskelse Hot tips: Gi bekjed om tidspunkt for ankomst slik at sprudlevinen er kald til deres nytelse.   Du har også tilgang til: sauna, peisestue og mulighet for å leie el-sykler, kajakk eller egen turguide. Se vår aktivitetsside eller ta kontakt direkte.

FraNOK 10'030
Bestill nå!

Romsdalseggen + Trollstigen

Opplev Norges fineste vandringstur og Norges råeste el-sykkeltur! Står Romsdalseggen på din bucket list? Om ikke, så bør du sette den på lista og ta deg en tur til Hotel Aak. Hos oss kan du senke skuldrene, nyte god mat og mektige naturopplevelser. Romsdalseggen gir deg majestetisk utsikt og sug i magen. Nyt kveldene på Hotel Aak med god mat og historisk atmosfære. Oppholdet avsluttes med guida el-sykkeltur opp Trollstigen. Garantert en rå opplevelse!     Inkludert i pakken: Overnatting 2 døgn inkl. deilig hjemmelaget frokost Kjempegode tre-retters middager Ettermiddagsnack Aperitif før middagen Smør så stor nistepakke du vil før tur, 2 dager Badstue etter lange turer i fjellet Guida el-sykkeltur opp Trollstigen avreisedag. Perfekt restitusjon for Romsdalseggenføtter! Ekstra: Vil du være sikker på å få en fin og trygg tur, uansett værforhold? Eller har du kanskje litt høydeskrekk? Da anbefaler vi å booke guide på Romsdalseggen. Klikk her for å bestille guide.

FraNOK 5'720
Bestill nå!

Velkommen hjem

Med sin historie har hotellet en helt spesiell atmosfære. Hjemmekos og intimitet gir en følelse av fred og stillhet. Her kan du senke skuldrene. Hotel Aak, med sin nydelige mat, mektige naturopplevelser og prikkfrie vertskap gir deg en opplevelse du vil huske!  Ta med vennegjengen, din elskede, familien eller bedriften og sett av dager til eventyr – enten du skal på tur i fjellet, se på fjellet eller bare være i godt selskap.

Den unike matopplevelsen

Stadig vekk får vi høre «jeg har aldri vært borti lignende». Det er moro! Maten er kortreist, hjemmelaget og bygger på nordiske trender. Ren, enkel og sesongbasert. Rustikk gourmet i rikelige porsjoner! Maten nytes rundt langbordet eller ute på bål i det fri. Hotellet har alle skjenkerettigheter. Ps. Variert utvalg av norsk øl!

Fasiliteter

Hotellet med sine 33 senger (16 rom) har tatt vare på historien, men kan også tilby nytt tilbygg med moderne soverom. De 3 rommene i gamledelen har nydelige trevegger i deilige farger og fantastisk utsikt mot fjella. To av rommene deler bad. I nydelen har rommene en enklere innredning og bad på rommet.

Badstue, bagasjeoppbevaring, tørkerom, bålplass i hagen, gratis parkering, internettilgang i fellesareal og rom, felles TV-krok, peisestue, spisesal, 2 handikapvennlige rom og møterom med moderne møteromsfasiliteter.

Turinteressert og erfarent vertskap

Alle våre kolleger ønsker at du skal få oppleve Romsdalsnaturen høyt eller lavt, helst begge deler.
Spør gjerne om du trenger tips til hva du skal finne på, eller om du vil bli med oss på en av våre guida turer.

Hotellrom

Bestill nå!

 

Fjellrom
Fjellromma har alle navn etter klatrefjell her i Romsdalen og er våre standard dobbelt/twin rom med privat bad. De ble ble pusset opp vinteren 2018 og har moderne, nordisk design og interiør. Du kan velge mellom rom med eller uten fjellutsikt. Rommene uten utsikt ligger på baksiden, bort fra hovedveien. Vi anbefaler disse rommene om du vil ha et mer stille rom.

 

Historiske rom

Dette er to historiske og sjarmerende dobbeltrom som deler bad med hverandre. Det er en egen gang til de to rommene, slik at det er avskjermet fra resten av hotellet. Vi anbefaler å booke begge rom for en hel familie eller vennegjeng. Rommene vender mot hovedveien og fjellene og har garantert den beste utsikten!

"Mathias Soggemoen" er det blå rommet som er litt større. Her er det mulighet for en til to ekstrasenger på forespørsel. Det røde rommet, "Eirik Norahagen", er et sjarmerende hjørnerom med utsikt til Vengetind, Romsdalshorn, Kongen og Dronninga. 

 

Superior room

"John Venge" er vårt største rom og ligger i den historiske delen av hotellet.
Fantastisk utsikt mot fjella og hagen med eget privat bad og sittegruppe. Vi kan ordne ekstra madrasser dersom dere er en stor familie. Rommet ligger også mot hovedveien, så dersom du foretrekker et mer stille rom, anbefaler vi å booke "rom u/utsikt" på baksiden av hotellet.

 

Blånebba er et romslig trippelrom i den nyere delen av hotellet, med privat bad og sittegruppe. Dette rommet vender mot hagen og hovedveien, så dersom du er var for trafikken anbefaler vi å booke et rom uten utsikt (som er mer stille rom).

Booking


Inspirert av de nye miljøvettreglene "Reis mindre, opplev mer" har Hotel Aak nå tatt et bevisst valg for et grønnere reiseliv: du bor minimum to netter hos oss, du får oppleve mer og bidrar til et mindre miljøavtrykk. Finn roen, lad batteriene og opplev Aak-stemningen. Bli med oss på kortreiste Romsdals-eventyr, spis lokal mat og gjør som hjemme: bruk håndkle flere ganger for å spare miljøet.

 

Skal du arrangere gruppetur eller tur med bedriften? Send oss en forespørsel, så skreddersyr vi opplegg for deg.