Hotellrom

Bestill nå!

Velkommen hjem

Med sin historie har hotellet en helt spesiell atmosfære. Hjemmekos og intimitet gir en følelse av fred og stillhet. Her kan du senke skuldrene. Hotel Aak, med sin nydelige mat, mektige naturopplevelser og prikkfrie vertskap gir deg en opplevelse du vil huske!  Ta med vennegjengen, din elskede, familien eller bedriften og sett av dager til eventyr – enten du skal på tur i fjellet, se på fjellet eller bare være i godt selskap.

Den unike matopplevelsen

Stadig vekk får vi høre «jeg har aldri vært borti lignende». Det er moro! Maten er kortreist, hjemmelaget og bygger på nordiske trender. Ren, enkel og sesongbasert. Rustikk gourmet i rikelige porsjoner! Maten nytes rundt langbordet eller ute på bål i det fri. Hotellet har alle skjenkerettigheter. Ps. Variert utvalg av norsk øl!

Fasiliteter

Hotellet med sine 33 senger (16 rom) har tatt vare på historien, men kan også tilby nytt tilbygg med moderne soverom. De 3 rommene i gamledelen har nydelige trevegger i deilige farger og fantastisk utsikt mot fjella. To av rommene deler bad. I nydelen har rommene en enklere innredning og bad på rommet.

Badstue, bagasjeoppbevaring, tørkerom, bålplass i hagen, gratis parkering, internettilgang i fellesareal og rom, felles TV-krok, peisestue, spisesal, 2 handikapvennlige rom og møterom med moderne møteromsfasiliteter.

Turinteressert og erfarent vertskap

Alle våre kolleger ønsker at du skal få oppleve Romsdalsnaturen høyt eller lavt, helst begge deler.
Spør gjerne om du trenger tips til hva du skal finne på, eller om du vil bli med oss på en av våre guida turer.

Pakke: Helpensjon Hotel Aak

Velkommen hjem til Hotel Aak. Her kan du ta en pause fra hverdagen og bare nyte omgivelsene, mens vi fikser resten. Denne pakken inkluderer overnatting på Hotel Aak og alle måltider. ...
Fra NOK 3'620
Bestill nå!