Den unike matopplevelsen

Rundt bordet sitter gjester fra inn- og utland. Du hører latter og god prat. Komboen fjellbrune glis og himmelske retter slår aldri feil!

Vårt mål er å gi deg en opplevelse som du aldri vil glemme. På Hotel Aak skal hvert måltid være en fest! Vi er opptatt øyeblikk. Detaljer. Hos oss skal du senke skuldrene og nyte.

Eventyrlig stemning skapes rundt langbordet i spisestua med laftede trevegger fra 1800-tallet. Det var her fjellsportpionerene for over 100 år siden drøftet dagens bragder og fremtidige drømmer. Vi kan stolt si at dette er slik vi opplever det i dag også.

 

Hotel Aak Julebord

Julebord

La julefreden senke seg på Hotel Aak. Vi sørger for eventyrlig stemning og smakfulle matopplevelser i historiske omgivelser.  Juleinspirert gourmetmiddag Aperitiff ved ankomst Fireretters middag Kaffe og konfekt i peisestua   Pris kr 750,- pr pers Tilgjengelig fra 16.11. - 19.12. Ettersom årets julebordsesong er preget av covid-19 pandemien har vi på Hotel Aak tatt tiltakene til den norske regjering på alvor. Vi ønsker så klart alle velkommen og håper alle som vil komme også følger rådene og tiltakene som er gjort for stopp av spredningen.    Har dere spørsmål, allergier eller annet som mås ta hensyn til, send gjerne en e-post til booking@hotelaak.no

FraNOK 750
Bestill nå!
Hotel Aak Tre retters middag

Tre retters middag

Velkommen til bords. På Hotel Aak serverer vi nydelig middag rundt langbordet hver dag. Velg mellom to eller tre retter. Rustikk gourmet inspirert av nordiske trender og sesong. Tre retters middag serveres til fast tidspunkt kl 19:30.     Kjekt å vite: mellom 15.juni - 15. september serveres middag hver dag. Utenom høysesong serverer vi middag hver helg og nesten hver dag. Pga Covid-19 restriksjoner har vi plass til færre gjester på middag. De som bor på hotellet har første prioritet til å få plass på middagen kl 19.30. Dersom du ønsker middag og ikke bor på hotellet, kan du sende oss en forespørsel. Vi setter opp ekstra bordsetting dersom det er nødvendig og vi har kapasitet på bemanning.  Du er alltid velkommen til å bestille bord eller sende en forespørsel når vi ikke har faste åpningstider. Er dere en gruppe som ønsker middag, finner vi stort sett plass til dere. Selskap Vi har også et nytt selskapslokale dersom dere ønsker eget rom til selskap eller andre begivenheter. Ta kontakt dersom dere ønsker privat selskap. VIKTIG! Dersom du eller noen i ditt selskap har allergier vi må ta hensyn til, må vi få vite dette i god tid på forhånd. Da kan kokkene tilberede et godt alternativ.

FraNOK 650
Bestill nå!