Fra fjord og fjell 27. og 28. okt.

Høsten er her og vi vil igjen invitere til vår fjord og fjell-meny. Unn deg en kveld på Hotel Aak med vår smaksmeny som er komponert av sesongens ville smaker.

2 dager
Passer for bedrifter
Aktivitet
Kulinarisk opplevelse

Høstfargene sprer seg i Romsdalen og vi gjør klar til årets "Fra fjord og fjell!"

🍁

I det som nå har blitt tradisjon tro, kan vi igjen ønske velkommen rundt langbordet her hos oss! Våre dyktige kokker har dyrket, sanket og høstet fra både egen hage og det Romsdalen har bydd på. Vi er også supertakknemlig for ivrige, lokale sankere som har levert ville vekster på døra vår - nå er vi klare til å presentere det til dere!

I år er det mulig å booke fredag 27. okt og lørdag 28. okt.

Menyen er komponert av sesongens ville smaker, og her har vi brukt det beste fra både fjord og fjell. Vi håper å kunne overraske med gode varianter av kjente smaker, og også utfordre smaksløkene med noe nytt.

Kvelden starter 17:30 med snacks i peisestua før vi fortsetter rundt langbordet i kjent Aak-stil!

Priser:
‍‍‍Middag: 1400,- pr. pers*.
Lørdag til søndag er det mulig å overnatte! Vi gir en skikkelig god pris. middag + overnatting: 2400,- pr pers* i dobbeltrom.
Enkeltromstillegg: 500,- kr. pr pers.
* Drikke kommer i tillegg. Vi anbefaler drikkepakken som er laget til maten rundt langbordet.

Baren er selvsagt åpen gjennom hele kvelden. Kjøp gjerne noe godt i glasset både før og etter middag. Ved tidligere år har det fylt seg opp fort, så husk å book plass ved bordet i god tid. Har du noen allergier eller matpreferanser gi beskjed når du booker. Vi gleder oss til å se deg!


🍁

For bestilling: booking@hotelaak.no. Har du spørsmål, så ring 71 22 17 00.‍‍‍ Velkommen!

Bildegalleri

kontakt oss

Ønsker du å oppleve Romsdalens vakre natur?

Vi tar deg gjerne med og viser de kjente og skjulte skattene.Lei gjerne utstyr hos oss også – sykkel, kajakk eller ski og skredutstyr.

Tusen takk! Din henvendelse er mottatt og vi vil komme tilbake til deg mellom kl 09.00 og 15.00, mandag til fredag. Hvis det er noe som haster kan du nå oss på +47 71 22 17 00
Oops, noe gikk galt. Prøv igjen, send oss en mail eller ring oss på telefon.
Pakker

Utforsk andre pakker