Påsken 2023

Dato: 31.03-05.04. Å feire påske et annet sted enn Romsdalen er uaktuelt, synes vi. Vi elsker Romsdalspåske! Kombinasjonen med våryr i dalen og snø i de majestetiske fjella, er uslåelig. Turlunsj med solsteik eller snøvær og pudder eller begge deler? Samle vennegjengen eller familien og ta turen til oss for skikkelig påskeidyll uansett vær.

Jobbreise
Aktivitet
Kulinarisk opplevelse

Inkludert i pakken

• Overnatting tre netter
• Badstue og afterski snacks etter tur
• Aperitiff og tre retters middag hver kveld
• Frokoster og nistepakke (smøre selv) + påfyll på egen termos

Barn til og med 15 år har får 50 prosent på pakka.

Guide

Anbefales! Våre guider kjenner fjella. De er alltid på jakt etter den beste og tryggeste snøen, etter forholdene. Guiden planlegger tur ut ifra grupper ferdighetsnivå og ønsker. Maks seks personer per guide. Gjerne book tre dager. Dette med tanke på vær, men og så at guiden og gruppen blir kjent og kan legge opp turer deretter.

Kurs for familier

Ta med hele familien på topptur! Vi gir en innføring i hvordan det funker med topptur og kids. Vi viser tips og triks på hvordan få til super fine turer med de større barna. Min. aldersgrense 11 år. (Har du barn som er yngre, kan vi mekke annet opplegg).

Barnevakt

Har du små barn som er for små til å gå på topptur? Har du lyst å topptur selv? Da kan vi gjerne være barnevakt. Kos deg på fjellet, mens vi koser oss med kidz. Pris skreddersys.

Utstyrsleie

Vi har utleie på ski- og skredpakker. Forhåndsbestill tidlig, for å være sikker på at vi har utstyr som passer deg.
Skipakke: Toppturski m/dynafit binding og feller, skistøvler og staver. Kr 700,- pr dag
Skredpakke: Sender/mottaker, spade og søkestang. • Kr 250,- pr dag.

Transport

Hotel Aak ligger i Åndalsnes, midt i mellom Ålesund, Molde og Dombås. Ta toget fra Oslo eller Trondheim til Hotel Aak, eller buss fra Ålesund og Molde. Vi anbefaler grønneste reisevei: tog. Vi organiserer transporter som frakter dere rundt til fjella.

Bildegalleri

kontakt oss

Ønsker du å bestille
denne pakken?

Ønsker du å oppleve Romsdalen på egenhånd? Da kan du leie utstyr hos oss. Enten du vil padle, gå på topptur, sykle eller klatre.

Tusen takk! Din henvendelse er mottatt og vi vil komme tilbake til deg mellom kl 09.00 og 15.00, mandag til fredag. Hvis det er noe som haster kan du nå oss på +47 71 22 17 00
Oops, noe gikk galt. Prøv igjen, send oss en mail eller ring oss på telefon.
Pakker

Utforsk andre pakker