Topptur og yoga

Dato: 23.-26.02. Helgen er fylt med yoga, skitur, nydelig mat og avslapping. Vi satser på at februar leverer deilig puddersnø, og at dette blir en helg hvor du befinner deg i flytsonen. Pakken inkluderer alt av frokoster, nistepakker, snacks og middager for en hel helg med yoga og topptur! ​

Jobbreise
Aktivitet
Kulinarisk opplevelse

Yoga

Alle yogatimene undervises av Anja-Christina Laich fra Romsdal yoga. Anja har undervist yoga i 1,5 år hos Romsdal yoga, og drev eget yoga studio på Sunndalsøra før det. Hun underviser på en sensitiv og leken måte, slik at du kan koble sammen sinn og sjel.

Timene legges opp etter nivået på gruppa og passer for absolutt alle. Enten du er helt ny til yoga eller har holdt på en stund vil du oppleve å bli ivaretatt. Anja underviser både en Body and Mind Flow basert på Vinyasa yoga, og Restorative Yoga. Omtrent som spa for kroppen etter tur. 

Topptur

Romsdalen regnes som et av Europas beste områder for toppturer på ski. Fjelltopper i umiddelbar nærhet ligger på rekke og rad. Målet er alltid å skape de gode opplevelsene, og guidene tilpasser tur etter gruppe, snø- og værforhold. Fokus i ferdråd og ute på tur er trygge veivalg og hvordan finne den beste snøen. Vi anbefaler at du har noe erfaring med toppturer for å melde deg på.

Inkludert:

• Yoga timer m/yogamatte og utstyr
• Toppturer med guide
• Alle måltider
• Overnatting på Hotel Aak
• Yogamatte og utstyr til utlån


PS: Er du interessert i yoga, men ikke topptur - eller ønsker du kun å bli med på toppturer, men ikke yoga? Er du lokal og har egen overnatting? Ta kontakt med oss, så skreddersyr vi en pakke som passer deg denne helga.

PRISER KOMMER SNART!

Utstyrsleie 

Vi leier ut toppturutstyr ogskredutstyrs-pakker. Det må forhåndsbestilles (helst tidlig, for å være sikker på at vi har utstyr som passer deg).

Skipakke: Toppturski og feller, skistøvler og staver. Kr 700,- pr dag.
Skredpakke: Sender/mottaker, spade og søkestang. Kr 250,- pr dag.

Workation

Det er absolutt mulig å komme noen dager i forkant eller etterkant av dagene.

 

Bildegalleri

kontakt oss

Ønsker du å bestille
denne pakken?

Ønsker du å oppleve Romsdalen på egenhånd? Da kan du leie utstyr hos oss. Enten du vil padle, gå på topptur, sykle eller klatre.

Tusen takk! Din henvendelse er mottatt og vi vil komme tilbake til deg mellom kl 09.00 og 15.00, mandag til fredag. Hvis det er noe som haster kan du nå oss på +47 71 22 17 00
Oops, noe gikk galt. Prøv igjen, send oss en mail eller ring oss på telefon.
Pakker

Utforsk andre pakker