Lag din egen toppturpakke - FEBRUAR

Opplev februarlyset i Romsdalen! Det skaper en unik stemning i fjellene. Frosten i lufta, den kalde snøen som kler alle fjelltoppene - det er som om tiden stopper. Det blå vinterlyset danner et bilde som er vel verdt strevet. På Aak venter tøfler, peis og badstue. Og så må vi ikke glemme maten og folka da.

Passer for bedrifter
Aktivitet
Kulinarisk opplevelse

Denne februaren skal du få lage din helt egen Aak-pakke. Da får du og gjengen din dagene akkurat slik dere ønsker. Siden vi er så gira på at flere skal få oppleve denne fantastiske tiden i Romsdalen, tilbyr vi 15% rabatt på overnatting til alle som vil komme å dele februarfjellet og pudderet med oss. Eneste krav er at du booker to netter.

Aak-pakken
Overnatting. (Vil dere bo flere på samme rom, kan vi legge inn madrasser. (Kan bli supertrangt, men det funker fint). Frokostbuffet og badstue er inkludert.  
Nistepakke og påfyll på egen termos 150,-pr pers*
After ski snack 150,- pr pers*
Rustikk middag 395,- pr pers*

*Studentrabatt 10 prosent.

Velkommen til vår favorittmåned i skisesongen! Om du er nybegynner eller erfaren er du selvfølgelig like velkommen. Her finnes fjell for alle nivå.

Guide

Anbefales! Våre guider kjenner fjella. De er alltid på jakt etter den beste og tryggeste snøen, etter forholdene. Guiden planlegger tur ut ifra grupper, ferdighetsnivå og ønsker. Maks seks personer per guide. Gjerne book tre dager. Dette med tanke på vær, men og så at guiden og gruppen blir kjent og kan legge opp turer deretter.

Kurs
Er dere minimum 6 pers, kan vi organisere kurs: skredkurs, toppturkurs eller bli en bedre skikjører.  

Utstyrsleie
Vi leier ut ski- og skredpakker. Forhåndsbestill (helst tidlig), for å være sikker på at vi har utstyr som passer deg.
Skipakke: Toppturski m/dynafit binding og feller, skistøvler og staver. Kr700,- pr dag.
Skredpakke: Sender/mottaker, spade og søkestang. Kr 250,- pr dag.

Transport

Hotel Aak ligger i Åndalsnes, midt i mellom Ålesund, Molde og Dombås. Ta toget fra Oslo eller Trondheim til Hotel Aak. (Tar 5-7timer (kommer an på avgang), eller buss fra Ålesund (1,5 t) og Molde (1t). Vi anbefaler grønneste reisevei: tog.

Vi henter gjerne på stasjonen og frakter dere gladelig rundt til fjella. Toget går selvsagt på andre dager også. Torsdag til søndag er den klassiske skigjesthelgen.

Workation
Gjerne blir lenger eller kom tidligere for jobbing. Vi har fasilitetene.

 

 

Bildegalleri

kontakt oss

Ønsker du å oppleve Romsdalens vakre natur?

Vi tar deg gjerne med og viser de kjente og skjulte skattene.Lei gjerne utstyr hos oss også – sykkel, kajakk eller ski og skredutstyr.

Tusen takk! Din henvendelse er mottatt og vi vil komme tilbake til deg mellom kl 09.00 og 15.00, mandag til fredag. Hvis det er noe som haster kan du nå oss på +47 71 22 17 00
Oops, noe gikk galt. Prøv igjen, send oss en mail eller ring oss på telefon.
Pakker

Utforsk andre pakker