Guidet tur over Romsdalseggen

Er Romsdalseggen på din bucket list? Bli med oss inn i et spektakulært fjellandskap og bli guidet trygtgjennom turen som lokker tusenvis til Romsdalen hvert år.

Drømmer du om å gå Romsdalseggen? Bli med oss inn i et spektakulært fjellandskap og bli guidet trygt gjennom turen som lokker tusenvis til Romsdalen hvert år.

Om turen:

Romsdalseggen garanterer majestetisk utsikt og sug i magen. Turen byr på luftige parti med lett klyving gjennom de bratteste passasjene. Derfor passer Romsdalseggen best for viderekomne. Vi regner med å bruke 5 - 8 timer på turen, men dette kommer an på gruppa.

Turen er 10,5 km lang og innebærer rundt 1000 høydemeter oppstiging, og 1200 høydemeter nedstigning. Terrenget består i stor grad av sti, steinur og røtter. Den siste nedstigningen tar oss med ned Romsdalstrappa forbi Rampestreken, før vi ender opp i Åndalsnes.

Ønsker du en enda mer luftig variant med klyving og lett klatring, kan vi gå Romsdalseggen ekstrem, via Litlefjellet og Blånebba. Du bør da ha erfaring med å gå i bratt terreng. Har du fryktelig høydeskrekk eller har lyst å gå med barn, kan vi gå familieruten. Dette er en tryggere rute hvor du unngår de bratteste partiene. Det er uansett viktig at barna er forberedt på en hel dag på tur.

Inkludert i prisen:

  • Guide

Pakkeliste:

  • Fjellsko
  • Dagstursekk
  • Varme- og vindtette klær
  • Matpakke og vannflaske
  • Telefon

Pris
Maks 6 pers pr guide. Fra 6000,- pr guide.

Det er mulig å leie gåstaver.
Transport kommer i tillegg.
kontakt oss

Ønsker du  å bestille denne aktiviteten?

Send forespørsel på å gjøre denne aktiviteten. Spesifiser gjerne når og hvor stor gruppe du ønsker å bestille for.

Tusen takk! Din henvendelse er mottatt og vi vil komme tilbake til deg mellom kl 09.00 og 15.00, mandag til fredag. Hvis det er noe som haster kan du nå oss på +47 71 22 17 00
Oops, noe gikk galt. Prøv igjen, send oss en mail eller ring oss på telefon.