Velkommen til bords
Etter en aktiv dag ute, er det noe helt spesielt ved å samle fjellbrune glis rundt bordet for å nyte et bedre måltid fra det nordiske kjøkkenet.

Medium length section heading goes here
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.
Date
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Date
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Date
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Etter en aktiv dag ute, er det noe helt spesielt ved å samle fjellbrune glis rundt bordet for å nyte et bedre måltid fra det nordiske kjøkkenet. I en spisestue med laftede trevegger fra 1800-tallet står langbordet vårt. Eikestua er et annet alternativ. Her nyter vi rustikk mat tuftet på nordiske mattradisjoner, kun avbrutt av gode samtaler.
Vårt mål er at gjestene våre skal senke skuldrene og nyte. Vi tar oss av maten, slik at du kan diskutere dagens bragder og drømmer for fremtiden, på samme måte som fjellpionerene gjorde for over 100 år siden, her på Hotel Aak.
Middag
Velbekomme! Vi vet at veien til hjertet går gjennom magen. Derfor har vi brukt mye tid på å finne frem til de beste rettene. Vår bestselger er en tre retters meny bestående av hjemmelaget mat, laget med kjærlighet. Tre retters-menyen serveres hver kveld klokken 19:30 ved langbordet. Aperitiffen er kl. 1900. Noen ganger utvider vi menyen til både fire og fem retter (eller flere om du ønsker) – og når viltsesongen er i gang kan vi friste med en uforglemmelig viltaften med opptil 12 retter.
Kjekt å vite
I høysesong sommer serveres middag hver kveld. Utenom høysesong kan man bestille middag om man er en gruppe eller at når vi har andre gjester.
Våre hotellgjester har førsteprioritet til å få plass til middagen kl 19.30. Dersom du ikke bor hos oss men ønsker middag, send oss gjerne en forespørsel! Vi setter gjerne opp en ekstra bordsetting dersom det er nødvendig og om vi har kapasitet til dette.
Du er alltid velkommen til å bestille bord eller sende en forespørsel utenom våre faste åpningstider. Er dere en gruppe som ønsker middag, finner vi som oftest plass til dere!