Bedrift

Gi folka dine et minnerikt besøk her hos oss. Vi setter sammen egne bedriftspakker slik at dere får et opphold som passer deres ønsker og behov. Felles for opplevelsen på Hotel Aak er en deilig atmosfære, god mat og spektakulære naturopplevelser.

Det finnes masse vitenskap, anekdoter, quotes og en haug av filosofer, poeter, entreprenører og ledere opp gjennom tidene som har erfart at frisk luft og det å gå er bra. Du og jeg vet det også. Mennesket er skap for aktivitet. Det gjør oss friske og glade, men det kan også gi suksess! Å gå i frisk luft er et lerret for kreativitet som har vært med oss i årtusener. Ved å bevege oss bruser hjernen, vi ser ting fra en annen vinkel og nye ideer blir født. Vi på Aak anbefaler derfor at du og teamet tar små eller større bolker med frisk luft i løpet av samlingen. Rusletur, tenketur, bålkaffe, elsykkeltur, fjæretur, skogstur, fjelltur eller topptur. Vi har tips (og vi er gira)!  

Du får også tilgang til to ulike møterom. John Venge med plass til maks 15 personer, og Arne Randers Heen med plass til maks 40 personer. Tilgang til moderne teknisk utstyr og møtemat er inkludert. Møterommene kan bookes selv om du ikke er gjest på hotellet. Bare ta kontakt.

Få en unik opplevelse med dine kollegaer

bedrift-ikon

Strategisamling

Vi har fasilitetene du trenger for gode samlinger med bedriften.

tur-guide

Tur med guide

Turen tilpasses ut ifra gruppens forutsetninger og ønsker. Glis, inspirasjon og nye ideer er målet.

grønt blad

Reis grønt

Vil du ta toget til Aak henter vi deg gjerne. Vil du til fjella, kjører vi dit og. Pst! Genialt å bruke toget til møtesamling. Book egen vogn.  

måltid

Gode måltid

Etter yting kommer nyting. Vi har god mat i fokus - kanskje dagens beste møte finner plass her?

kaffe kopp

Ro til å tenke

Et pusterom for deg og bedriften. Et skritt tilbake kan lett føre dere to skritt fremover.

teambuilding

Teambuilding

Rundt bordet eller på en tur. Aktiviteter ilag bygger lagfølelse.

Bedriftsgalleri

Stort og fint møteromSkisamling på turmøte in progressHotellet, hotel AakAak trollstigenromsdalen på skiromsdalen i klart vær
kontakt oss

Ønsker du et skreddersydd tilbud til bedriften din?

Ønsker du å oppleve Romsdalen på egenhånd? Da kan du leie utstyr hos oss. Enten du vil padle, gå på topptur, sykle eller klatre.

Tusen takk! Din henvendelse er mottatt og vi vil komme tilbake til deg mellom kl 09.00 og 15.00, mandag til fredag. Hvis det er noe som haster kan du nå oss på +47 71 22 17 00
Oops, noe gikk galt. Prøv igjen, send oss en mail eller ring oss på telefon.