Sommersesong 2024

Er du vår nye kollega? Vi trenger folk fra mai til september/oktober.

Søknadsfrist 22. april.

Hvem er vi?  
Hotel Aak, Norges første turisthotell på landet. Det var her fjellsportspionerene hadde sin base på slutten av 1800-tallet. I dag jobber vi for å ivareta det behagelige, landlige og hjemmekjære. Her skal du få koble av og kjenne den lune Aak-følelsen. Luksus hos oss er det ekte, det enkle, det jordnære. Gjestene tas med rundt i fjella. Friske fjellfolk verter opp. Yte, nyte. Reise mindre og opplev mer, sier vi. Turfolket besøker oss i helger, bedrifter på hverdager.

Hva går jobben ut på?  
Vi er opptatt av at gjestene våre skal få RÅ opplevelser hele året. Her kommer du inn. Du skal passe på at gjesten gliser fra den kommer til den drar. Enkel mattilberedning, resepsjonsarbeid, presentere mat, drikke og ikke minst; historien vår er en del av vertskapsrollen. På Aak er vi også poteter = fleksible og har blikket for hva som må gjøres og trår til der det trengs.  

Om du er interessert i å guide, er det topp. På sommeren kan du ta med gjester på guida elsykkeltur, vandring og kajakk. (Sertifisering må være på plass).

Hva kan vi tilby?  
På Aak kan du være deg selv, si hva du tenker. Aak utvikler seg sammen med tilbakemeldinger fra gjester og ansatte. Veien er kort fra ide til tiltak. Aldri er en dag lik og stadig blir det endringer.  Arbeidsdagene veksler mellom dag, kveld og helg. Hotel Aak er Miljøsertifisert. Vi jakter stadig etter nye måter å minske fotavtrykket. Nå har du kanskje skjønt det: her kan du påvirke også.

Er du interessert i vin, øl og bar, er det et kjempepluss! Det samme er bakgrunn fra servitørfaget. Du må ha fylt 20 år.

Har du spørsmål og/eller vil sende inn en søknad? Ta kontakt med Kristine på kristine@hotelaak.no eller ring 91819981.  

Eventyrlig hilsen
Kristine, vertinna på huset, og resten av den turgira Aak-gjengen.

Søk på stillingen

Søk på stillingen med gjennom å legge inn en fritekst. Du kan også sende oss en søknad gjennom e-post.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.